«Furiosa»: Για μια σκηνή δράσης της ταινίας χρειάστηκαν 78 ημέρες γυρισμάτων!

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η Anya Taylor-Joy 

Το επερχόμενο prequel της κινηματογραφικής σειράς Mad Max «Furiosa» περιλαμβάνει μια σκηνή δράσης 15 λεπτών που χρειάστηκαν 78 ημέρες για να γυριστεί, όπως αποκαλύφθηκε.

Μιλώντας στο Total Film Magazine, η πρωταγωνίστρια της ταινίας, Άνια Τέιλορ Τζόι, και ο συνεργάτης στην παραγωγή του σκηνοθέτη της ταινίας, Τζορτζ Μίλερ, Νταγκ Μίτσελ αναφέρθηκαν στη σκηνή, η οποία, όπως τόνισε η ηθοποιός είναι «πολύ σημαντική για την καλύτερη κατανόηση» του χαρακτήρα της «Furiosa».

Ο Μίτσελ αποκάλυψε ότι η ταινία περιλαμβάνει «μια σεκάνς διάρκειας 15 λεπτών που χρειάστηκαν 78 ημέρες για να γυριστεί». Καθημερινά στο πλατό βρίσκονταν περίπου 200 κασκαντέρ, διευκρίνισε, όμως δεν αποκάλυψε άλλες λεπτομέρειες για τη σκηνή, η οποία χαρακτηρίζεται ως «αποφασιστικής σημασίας στιγμιότυπο.

«Ο Τζορτζ και εγώ κάναμε αυτές τις μεγάλες συζητήσεις σχετικά με το γιατί αυτή η συγκεκριμένη σκηνή ήταν τόσο μεγάλη. Είναι επειδή βλέπετε μια συσσώρευση δεξιοτήτων κατά τη διάρκεια μιας μάχης και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να καταλάβετε πόσο πολυμήχανη είναι η Furiosa, αλλά και τη σκληρότητά της. Είναι η μεγαλύτερη σεκάνς που έχουμε γυρίσει ποτέ» είπε η Άνια Τέιλορ Τζόι.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην ταινία ως μια νεότερη εκδοχή της Furiosa, του ομότιτλου χαρακτήρα, ο οποίος είχε προηγουμένως απεικονιστεί στο «Mad Max: Fury Road» από τη Σαρλίζ Θέρον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ