Εν ψυχρώ δολοφονία της βασίλισσας ομορφιάς του Ισημερινού σε εστιατόριο: Σοκαριστικό βίντεο

Η δολοφονία της 23χρονης έγινε λίγους μήνες αφότου το όνομά της είχε συνδεθεί με διαβόητο εγκληματία, ο οποίος προσπαθούσε να κρατήσει κρυφή τη σχέση τους 

Νεκρή από σφαίρες έπεσε 23χρονη, γνωστό μοντέλο στον Ισημερινό, την περασμένη Κυριακή ενώ βρισκόταν μαζί με το σύντροφό της σε εστιατόριο.

Τα τοπικά μέσα, μετέδωσαν βίντεο στο οποίο φαίνεται η 23χρονη, να μιλάει αμέριμνη με τον σύντροφό της. Ξαφνικά εισβάλλουν δύο  δράστες που ρίχνουν με όπλο εναντίον της με την κοπέλα να πέφτει στο πάτωμα.

Σύμφωνα με το Associated Press η άτυχη κοπέλα, ονομαζόταν Parraga και συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss Ecuador 2022 και είχε στεφθεί δεύτερη βασίλισσα ομορφιάς.

Το όνομά της είχε συνδεθεί με διαβόητο εγκληματία, ο οποίος προσπαθούσε να κρατήσει κρυφή τη σχέση τους.

Asesinan a tiros a exaspirante a Miss Ecuador ☠️ ( Era bella 😧 ) pic.twitter.com/GuiCSHGoWF

Σε μήνυμα που εστάλη στους δημοσιογράφους από την αστυνομία και χωρίς να προσδιορίσει λεπτομέρειες, αναφερόταν ότι ο βίαιος θάνατος του Landy Párraga, 23 ετών, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην πόλη Quevedo, 139 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας.

Από την πλευρά της, η Εισαγγελία ανέφερε στο κοινωνικό δίκτυο Χ ότι η ανθρωποκτονία σημειώθηκε σε εμπορικό κατάστημα μετά από ένοπλη επίθεση.

Πηγή: skai.gr